Rreth Nesh

Rreth Nesh
abab Rreth Nesh
jajai Rreth Nesh

Subtitle

Një oaz qetësie dhe komforti

në zemër të Tiranës.

VIZITORË NGA SHQIPËRIA DHE EUROPA DHE AMERIKA, NË TIRANE,
GJEJNË SHTEPINË E TYRE TE HOTEL KOMFORT

Image module

Klientela përzgjedh Hotel Comfort dhe rikthehet sepse përvec eksperiencës autentike vendase,gjen komfortin e shtëpisë.Në një strukturë të re dhe në qendër të Tiranës, Hotel Comfort ofron ambjente komode.Për vizitorët e Tiranës, udhëtarët për qëllime pune, po ashtu edhe vizitorë të ndryshëm nga trevat shqiptare apo të huaj që vijnë në Tiranë si turistë.Hotel Comfort vë në dispozicion, dhoma: single, twin, king size dhe suite, për t’iu përshtatur çdo vizitori. Në Hotel Komfort, të 21-dhomat janë të pajisura me: telefon, wi-wi, minibar dhe televizor me lidhje satelitore.

Në dhomat e Hotel Komfort, pushoni dhe qëndroni të lidhur me botën në të njëjtën kohë.Stafi i mirë trajnuar prej 11 punonjësish, shërben me përkujdesje dhe i përshtatet nevojave të çdo klienti. Merrni shërbim profesional gjatë shërbimit : në dhomë, restorant, bar, lavanderi dhe në dhomën e masazheve.Në Hotel Comfort, për çdo turist, komunikimi bëhet më i thjeshtë. Stafi i hotelit flet rrjedhshëm gjuhën angleze dhe italiane.Hotel komfort është rinovuar ndër vite duke u kujdesur gjithmonë tëruajë standardet më të mira që ofrojnë komoditet maksimal. Turi virtual ofron një eksperiencë paraprake të Hotel Comfort.

Image module