KONFERENCA

Sallë Konference

në ambjentet e Hotel Comfort.

Nga eksperienca e gjatë e organizmit të konferencave, hoteli vë në dispozicion sallën e konferencave me kapacitet 60 vende. E pajisur me sistem audio, projektor; bashkë me shërbimin catering, të ofruar nën përkujdesjen profesionale të stafit.

MASAZHE

Masazhe

në ambjentet e Hotel Comfort.

Çdo vizitori, i ofrohet mundësia të vihet nën përkujdesjen e masazheve unike dhe relaksuese. Masazhatorë profesionist, me eksperiencë të konsoliduar në fushën e fizioterapisë, ofrojnë një gamë të gjerë masazhesh relaksuese dhe kurative.

INTERNET

Kënd pune

në ambjentet e Hotel Comfort.

Për çdo vizitor apo turist që do të shkëputet: për të punuar, kontrolluar e-mailin, prenotuar online, në mungesë të një pc-je, hoteli ofron një kënd pune, të pajisur me kompjutera me internet super të shpejtë. E rehatshme dhe komforte për  të punuar në qetësi.