BAR

Relaks dhe eksperiencë ekstra

në ambjentet e Barit të Hotel Comfort.

Bari i Hotel Comfort i mirë furnizuar ofron tre ambiente të ndryshme. Ju mund të punoni, qetësoheni, të shijoni muzikën live apo të ndiqni skuadrën tuaj të preferuar me ekran gjigand. Të gjitha këto, me pije të ndryshme, si: koktej alkoolik, analkoolik, lëngje të freskëta të frutave dhe produkte të kafeterisë. Për të gjithë të apasionuarit pas enologjisë, Hotel Comfort ofron një përzgjedhje të gjerë të verërave nga trojet shqiptare, franceze dhe italiane. Mund t’i shoqëroni me pjata sallamesh, djathrash apo mikse midis të dyjave. Hotel Comfrort dëshiron që çdo klient, të shijojë essencën e mikpritjes shqiptare dhe të rikthehet përsëri. Na kontakto tani për të mësuar më shumë rreth asaj që ne ofrojmë.

Na kontaktoni
PIZZERIA

Picat Italiane në Tiranë.

Arti napoletan me ingredientë shqiptarë.

RESTORANTI

Shijet Mesdhetare të gatuara me pasionin

dhe ingredientet shqiptare